Welkom bij Advocatenkantoor de Familiepraktijk

mr. Ilona Anthonise-Gieling

U heeft een probleem en u denkt erover hiervoor een advocaat te benaderen? Er zijn zoveel advocaten-kantoren in Zeeland. Waarom zou u dan met mij contact opnemen?

Als advocaat ben ik nuchter, objectief en zakelijk waarbij er echter zeker ook ruimte moet zijn voor een persoonlijke touch. Betrokken en praktisch zijn en blijven zijn voor mij belangrijke eigenschappen.

Inmiddels werk ik reeds geruime tijd als advocaat, m.n. op het gebied van het personen- en familierecht, maar ook arbeidsrecht, huurrecht en sociaal verzekeringsrecht komen geregeld aan de orde. Heeft u een juridische vraag, dan kunt u bij mij terecht. Indien uw wens/probleem juridisch niet haalbaar is, zal ik dit ook zeker aangeven. Eerlijk advies duurt tenslotte het langst. Indien ik u niet kan bijstaan, zal ik u uiteraard proberen door te verwijzen naar een andere advocaat dan wel instantie.

Heeft u  vragen over een echtscheiding, problemen rond gezag, vaststellen/wijzigen van alimentatie, erfeniskwesties, problemen met uw werkgever? Kom gerust even langs of stel de vraag via het contactformulier op deze site. De keuze voor een advocaat moet weloverwogen zijn, daarom stel ik u uiteraard in de gelegenheid om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te voeren.

 

Intake

Op maandagochtend is er een inloopspreekuur waar u voor al uw vragen terecht kunt (Kijk even op de kalender om te zien of ik aanwezig ben.)

Het eerste half uur is gratis. Dus kunt u niet op maandagochtend, maak dan gerust een afspraak. U heeft wellicht direct antwoord op uw vraag zonder (hoge) kosten te maken.

 

Kosten

Allereerst zal ik nagaan of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Omdat ik bij de Raad voor Rechtsbijstand in de High Trust zit, zal hier snel een antwoord op komen. Mocht u niet voor gefinancierde bijstand in aanmerking komen, dan is het voor u zeker interessant dat ik als eenmanskantoor  mijn kosten laag kan houden. Dit zult u merken in mijn tarieven.

 

Contact

Kijkt u gerust rond bij de informatie over bv.  echtscheiding, gezag en/of alimentatie en heeft u vragen, neem dan contact met mij op telefonisch, via het contactformulier of op het spreekuur (wanneer?)

 

 

Door de site te te blijven gebruiken (scrollen en navigeren), gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Indien u deze website blijft gebruiken zonder dat u uw cookie-instellingen wijzigt of u klikt hieronder op "Accepteren", dan bent u automatisch akkoord met deze instellingen. Ook indien u doorgaat met surfen, scrollen en navigeren op deze website, bent u akkoord.

Sluiten